Advertisement

Dnevni Nasveti Za Zdravo Življenje

Dnevni Nasveti Za Zdravo Življenje

Zabavno, interaktivno učenje, aktivnosti za uporabo v razredu in doma, da bi dobili otroci navdušeni nad zdravo življenje!

Načrt za naprej. Seveda, lahko reči, težko izvajati. Ampak, če vam bo to navado, da razmišljajo naprej, da stvari, ki prihajajo v vaše življenje, vam lahko prihrani veliko denarja. Na primer, če menite o tem, kje boš dobil vaše obroke, ko greš ven, da ne opravkih, lahko paket kosilo ali večerjo, namesto da jedo zunaj. Če ste pack veliko posodo z ledeno vodo, vam ni treba kupiti drage ustekleničene vode. Če veste, da je rojstni dan prihaja, lahko kupite darilo za prodajo, namesto, da porabi več v zadnji minuti.

V prvem delu tega članka, ki ste razpravljali, da Potrebe so fiksni stroški, in opisali prilagodljiv porabo, kot stvari, ki se razlikujejo. Pravite, da je plin" je prilagodljiv element, še v drugem primer si dal plin" v Potrebam" kategorijo. Poskušam nastaviti proračun, kot je ta, ampak jaz ne morem priti na jasno opredelitev, kaj se dogaja, kje? Prebral sem nekaj različnih blogih o tem in nihče od njih ne strinjam. Če ne Kreditne Kartice dolg padec. V mnogih od teh Študentskih Posojil," so del 20%, ampak Avto posojilo gre v Potrebe" oddelek. Ne morem se zdi, da vidite, kje plačilo s kreditno kartico je treba iti. Niso vsi od nas imajo razkošje iskanje ta proračun, preden pridobijo dolga.Če boste na višinah nad 3000m, Akutni Gorska Bolezen (AMS) je vprašanje. Največji dejavnik tveganja bo previsoka prehitro - sledite konzervativno acclimatisation urnik najdete v dobri pohodniški vodniki, in nikoli ne gredo na višjo nadmorsko višino, ko imate kakršnekoli simptome, ki bi lahko višina povezane. Ni mogoče napovedati, kdo bo dobil višinske bolezni, in to je precej pogosto mlajši, boljši formi člani skupine, ki podlegel.

Na enak način je, da vadba okrepi naše mišice in pomaga izboljšati splošno zdravje, duševno stimulacijo izzivi in izboljšuje svoje možgane zmogljivosti in ohranja zdrav in oster. Ali gre za učenje novega jezika, ki se začne igrati glasbeni instrument, ali pobral nekaj DIY spretnosti, lahko še naprej vztrajati vaš um okreten in preprečevanje duševnih staranja za nadaljnji biti radoveden in učenje novih sposobnosti.

Kako Jarku, Rafiniranih ogljikovih hidratov in Kaj Jih Nadomestiti Z - Se prepričajte, da pregleda oznake izdelkov, ki jih kupujejo, in biti na preži za dodanega sladkorja in drugih sestavin vaše telo ne potrebuje. Izberite zdrava sladila, namesto, kot so med, javorjev sirup in melase. Redno uživanje hrane, ki vsebuje veliko vlaknin, bo pomoč za uravnavanje ravni sladkorja v krvi in boste počutili popolnejše več. Lahko tudi zamenjate, rafiniranih ogljikovih hidratov z zdrave maščobe, kot so avokado, oreški, oljke, oljčno olje in kokosovo olje.

Z odpravo teh ogljikovih hidratov, boste znižuje tveganje za bolezni srca, sladkorna bolezen, debelost in mnoge druge resne zdravstvene pogoje.

Helene Byrne je pre - in post natal zdravje in fitnes strokovnjak, avtor in ustanovitelj BeFit-Mama Helene je več kot dvajset let izkušenj v fitnes industriji. Nekdanji profesionalni plesalec, ona ima BFA iz Boston Konservatoriju in AS (American Council on Exercise), ki so certificirani Osebni Trener.

Njen fitnes izkušnje teče spreminjajo iz skupine fitnes in zasebnih trening, Pilates, jogo, rehabilitacijo poškodb in posebne populacije.


Rojstvo svojega sina navdih ji je, da se specializirajo v prenatalni in poporodno za fitnes in uveljavljanje.