Večna Mens ' s Health Testosterona Nadomestno Zdravljenje

zdravstveno svetovanje zdravstvenega varstva

Varnost ni nujno, da traja dopust, ko ste ga živimo na spring break. Dejstvo je, da lahko zelo stvar, ki naredi vaš dopust nepozaben na dobri poti - namesto slab način.

Sledite našim 33 nasveti, da poskrbite, da vaše potovanje se je brez težav.

Vprašajte se, Kaj pa je to, da sem ne uživajo o kuhanju lastno hrano?" Če je odgovor časa, najti načine, da shranite čas.


Na primer, če imate radi jedo žita, kot so kvinoja ali rjavi riž, kuhan dovolj za vas, da jedo za cel teden. Preprosto povedano ostanke v Tupperware posode in ostane sveža v hladilnik. To storite s svojo beljakovin, kot tudi. Bo dovolj, ribe, piščanec, tofu, ali zrna na večerjo jesti za kosilo naslednji dan. Če želite, da prevzamejo odgovornost za svoje zdravje, začetek, ki jih prinaša nazaj domov-kuhane jedi.

To je trik, da mnogi uspešni ljudje uporabljajo. Ko nastavite cilj, ali sanje, kar potrebujete za začetek si zamislili, da ste ga doseči. Pomislite, kako dobro bi se počutite in kako se bo vaše življenje lahko spremeni, če vam je končno uspelo, da izgubijo težo. Predstavljajte si vaš uspeh in se veselim dneva, da se bo to postala realnost in ne sanje. Nenazadnje, ne pozabite, da nič ni nemogoče, če si res želiš.

zdravstveni zdravnik zdravje


Vse vsebine, vključno z zdravniško mnenje in morebitne druge informacije, povezane z zdravjem, je za informativne namene in se ne šteje za poseben diagnosticiranje ali zdravljenje načrta za vsako posamezno situacijo. Uporaba te spletne strani ter informacije v tem dokumentu ne ustvari zdravnik-bolnik odnos. Vedno iščejo neposredne nasvete svojega zdravnika, v zvezi s katero koli vprašanja ali težave lahko imate v zvezi z vašo lastno zdravje ali zdravje drugih.

Zika virus se prenaša na ljudi preko pikov komarjev. Pred 2015, Zika virus izbruhi, ki so se zgodili v območjih Afrike, Jugovzhodne Azije in Pacifiških Otokov. V Maju leta 2015, prva potrjena Zika okužbe z virusom, ki so bile odkrite v Braziliji. V Zika virus se prenaša preko pikov komarjev. Da bi preprečili Zika Virus, uporabo insekticidov za preprečevanje pikov komarjev; to vključuje tudi vsi (otroci, nosečnice in doječe ženske).

Če vreme dopušča, nositi dolgimi rokavi srajce in dolge hlače. Uporaba klimatske naprave ali okna/vrata zasloni, da komarji zunaj.

Ste slišali na samoizpolnjujoča prerokba? Če vi vztrajati, ki se osredotočajo na stvari, ki jih ne more storiti, kot so odporni na junk food ali dobili od vrat za dnevno hoditi, so možnosti, ne boste pa jih ne. Namesto (ali verjamete ali ne) ponavljanje pozitivnih misli do sebe. Sem lahko izgubijo težo." Bom ven za moj sprehod danes." Vem, da se lahko upre pecivo voziček po večerji." Ponovite te besedne zveze in pred predolgo, bodo postali pravi za vas.